Rhododendrontur til Danmark og Nord-Tyskland. 21-27.mai 2006.

Rhododendronturen 2006 går til Danmark og Nord-Tyskland med start fra Arendal tidlig om morgenen 21.mai.(Dagen etter DnRs årsmøte i Arendal). Vi reiser med egen buss,tar ferje fra Kr.Sand kl 0815 med ankomst til Hirtshals kl 1230. Turen går videre sydover Jylland med besøk i en hel rekke interessante hager og parker. Vi har første overnatting i Ålborg og 2.overnatting i Flensburg. Deretter videre til Bremen ,hvor vi har 2 overnattinger.. I Nord-Tyskland besøker vi byen Westerstede hvor det i uken 21.-28. mai avvikles et kjempemessig Rhododendron-Show. Vi besøker også Bremen Botaniske hage og Dietrich G. Hobbies planteskole og Rhododendronskog i Linswege nær Oldenburg. Den 25.mai vender turen nordover igjen .Først med et lengre besøk i HachmannsBaumschule i Barmstedt i Holstein , og så videre til en overnatting i Sønderborg i Danmark. Neste dag går turen videre nordover Jylland med besøk i flere Rhodo-hager. Vi besøker Svend Aage Askjærs planteskole Hvidebjerg , hvor det finnes et stort utvalg av Rhodoer og andre surbundsplanter med mulig- het for et godt plantekjøp. Siste overnatting skjer på hotel Scandic i Aalborg, og turen avsluttes med ferje fra Hirtshals 27.mai ca. kl 1400, ankomst Kr- Sand ca. kl 1800 og til Arendal ca. 1 time senere.

Pris for turen blir kr.7.000,-…… Dette beløpet vil dekke busstransport, 6 overnattinger i gode hoteller, ferjebilletter , 4 middager og inngangspenger til alle Rhodo-hager.

Tillegg for enkeltrom på hotellene kr. 1.500,--

Det vil være plass til ca. 40 personer på turen. Påmelding til Pål A. Skagseth, Snekkevik v. 82, 5239 Rådal. Påmeldingsfrist 20.februar. 2006.

Påmeldinger vil bli registrert kronologisk etter mottak, og de første 40 påmeldte vil omgående få beskjed om at de er deltakere på turen. Innbetaling av et Depositum kr. 900,- innen 1. mars.Giroblankett vil bli tilsendt. Resten av kostnadene skal innbetales 1 måned før avreisen. En mer detaljert reisebeskrivelse vil foreligge før avreisen.nr 2 Telefonhenvendelser kan skje til Pål A. Skagseth, telf.nr. 55 22 64 35, helst på kveldstid.

For deltakere til årsmøtet vil det være muligheter for privat inkvartering 20.-21/5. Det vil også bli mulig å parkere privat under rhodo-turen til Tyskland.

 


  Den norske Rhododendronforening                             www.rhododendron.no                                   stiftet den 30.mai 1997